Cum alegem produsele pentru bebeluși? BeKid.ro are soluția!

 



            Sunteți părinți sau în curs de devenire? 

        Cu tot ceea ce trebuie să știți despre bebelușul vostru am să încerc să vă familiarizez în paragrafele următoare! „Enjoy reading”!

        După nouă luni de așteptare și provocări, epopeea sarcinii i-a sfârșit  și uite cum ajungeți să vă strangeți la piept „ghemotocul”. Dar zilele pe care le-ați petrecut în maternitate sau cărțile de parenting pe care le-ați citit, nu vă pregătesc de adevărata provocare - bebelușul -!!!

        BeKid.ro  vă oferă posibilitatea să îmbinați într-un mod armonios dragostea pentru copil și familie!

        


        

        Îngrijire și igienă!

        Ce trebuie să știți despre aceste produse este faptul că vă fac zilele mai ușoare! Au o gamă largă, „indispensabilă”, ce cuprinde următoarele: aspirator nazal, olițe, reductoare WC, accesorii de toaletă, produse de îngrijire personală, produse medicale, umidificatoare, cădiță pentru bebe, termometre de bebeluși. 

        Când aveți un bebe,  fiecare etapă a creșterii este o adevărată provocare pentru voi, ca părinți.

         



        În primele luni de viață „ghemotocul” doarme cel mai mult în medie 17-18 ore pe zi, așa că mediul în care doarme trebuie să fie propice lui. Oricum totul este pregătit cu „meticulozitate”,  de către părinți, înainte ca acesta să vină pe lume. Și cam toate pregătirile încep cu amenajarea camerei. Prin urmare lista cu pătuțuri pentru copii de pe site-ul BeKid.ro  este amplă și nu știți ce să alegeți, vă pierdeți printre atâtea modele superbe, dar, din experiență proprie, pătuțul trebuie să aibă salteluța care se fixează pe 3 niveluri astfel încât să puteți adapta pătuțul în funcție de vârsta copilașului. 💗




        Trebuie să cumpărați cărucior pentru copil și iată de ce anume trebuie să țineți cont:

        Siguranță 

        Pentru a evita posibilele accidente care pot pune în pericol viața copilului, este foarte important să cumpărați un cărucior care să ofere siguranța de care copilul are nevoie. În primul rând căruciorul trebuie să fie realizat din materiale de cea mai bună calitate. Un căruț solid nu se va răsturna în momentul în care copilul se va mișca mai brusc. De asemenea, aveți mare grijă ca sistemul de blocare a frânelor să fie funcțional și extrem de ușor de folosit. 

        Confort

        Căruciorul este „casa pe roți” a copilului, așadar este „imperios” să fie confortabil. Primul an de viață, „ghemotocul”, îl va petrece în cărucior până o să învețe să meargă singur. Dar și după ce învată să meargă tot o să aibă nevoie de căruț ca să își poată odihni piciorușele atunci când iese la plimbare. 

        Pentru a-i spori confortul trebuie să vă asigurați că acesta are toate accesoriile incluse, mai exact: husă, umbrelă și plasă pentru insecte. Să nu uităm și de gentuța specială pentru lucrurile copilului (biberon, scutece, apă, șervețele, etc.).


        Ușor de manevrat

        Atunci când ieșiți la plimbare este nevoie de un cărucior ușor de manevrat. Indiferent dacă locuiți la casă sau la bloc, aveți nevoie de un cărucior care să nu cântărească mult și să îl puteți plia ușor în cazul în care vreți să îl cărați în mașină.

        Atenția ar trebui îndreptată către cărucioarele cu mânere ajustabile care să fie și căptușite. Dacă acestea au mânere reversibile, este și mai bine.

        Vă recomand cărucioarele multifuncționale pentru copii de pe site-ul BeKid.ro! Mai sunt și la reducere acum! 😉




        Tot ceea ce trebuie să știți despre hrănirea bebelușului!

        Important este laptele de la sân. Alăptarea cu laptele matern este cea mai bună, dar dacă nu aveți cum (așa cum a fost și în cazul meu), există alternative. 

        BeKid.ro oferă o gamă largă de: biberoane, pompe de sân, suzete, sterilizatoare, încălzitoare pentru biberoane și roboți de bucătărie (pentru momentul în care începeți diversificarea).

        Hrănirea este o componentă specială și are cea mai mare importanță (după părerea mea), așa că nu este de mirare că vrem să o facem corect. Acesta este un proces natural, dar nu înseamnă ca este și simplu! 

        Indiferent dacă ați hotărât să  hrăniți bebelușul cu biberonul încă de la început sau dacă combinați biberonul cu alăptatul, în acest paragraf am să încerc să vă  furnizez informațiile esențiale de care aveți nevoie despre cum se hrănește bebelușul cu biberonul.

        Când vine vorba de hrănirea cu biberonul, există câteva articole obligatorii pe care ar trebui să le achiziționați, acestea fiind: biberoanele și tetinele. Hrănirea cu biberonul începe prin alegerea biberonului potrivit pentru bebelușul vostru, astfel încât acesta să poată fi hrănit în mod eficient și sigur. Cel mai bun biberon este acela cu supapă anti-colici integrată în tetină, pentru a reduce orice disconfort abdominal, iar dacă intenționați să combinați alăptatul cu hrănirea cu biberonul, alegeți biberoane natural concepute cu petale unice de confort pentru a spori moliciunea și flexibilitatea fără căderea tetinei.        

        


       
Cum să procedați astfel încât bebelușul să accepte biberonul?

        În primul rând, ca prim pas este cunoașterea modului de pregătire a biberonului: curățarea și sterilizarea. După ce ați curățat biberonul și suprafața pe care o veți utiliza și după ce v-ați spălat pe mâini, respectați următorii pași pentru a pregăti hrana din biberon: fierbeti apa, citiți instrucțiunile de pe ambalajul cutiei de lapte praf, adaugați laptele și apa, răciți laptele și apa, răciți imediat biberonul, verificați temperatura.                        

        Acum este momentul să începeți să îl hrăniți pe bebe. V-ați familiarizat cu procedeul pregătirii biberonului și ce fel de biberon și tetină aveți nevoie, dar cu pregătirea în avans veți descoperi propriile metode de a vă convinge bebelușul să accepte biberonul mai devreme decât credeți.

        Acest articol „nou-născut” a fost scris pentru SuperBlog 2020.

xoxo jolly





          

Comentarii