Putem sa-i spunem "Pilda" sau chiar sa o numim "Adevar"






 De multe ori am stat sa "cuget" in adevaratul sens al cuvantului ce este dragostea .... cred ca nimeni inca , nu stie raspunsul , insa eu tot ma "incapatanez" sa aflu ... 
  Am urmarit pe internet , in viata reala , la TV chiar am citit tot felul de povestioare care mai de care vroiau sa arate "dragostea" , "iubirea" , insa una din ele mi-a captat atentia sa spunem asa !

   "Ea este o super mofturoasa , plina de fite si talente , El un tip modest , iubitor si pasional care o divinizeaza pe Ea ...
O filmeaza zilnic , ii aduce micul dejun la pat , ii trimite flori , o saruta in fiecare secunda cand o zareste .
Ei,  nu ii pasa de nimic din toate aceste gesturi superbe si il respringe mereu , din contra pleaca in oras se imbata bine , apoi revine acasa si vomita pe el .
El , are grija de ea o spala , o inveleste , o mangaie pana in zori !
Toate acestea pana cand intr-o seara El se trezeste din somn tuseste si scuipa sange , fuge rapid la spital fara nici macar sa o deranjeze pe Ea (care doarme) .
 Dimineata , Ea , se trezeste si constata ca nu are micul dejun la pat iar El lipseste . Incearca si il cauta dar nu da de El .....
 Intr-un tarziu apare El, care lesina dupa ce paseste de pragul usii .
 Ea suna salvarea il duce la spital , ii sta alaturi in ultimile zile din viata lui pana cand acesta se stinge din cauza nemiloasei boli "cancer" .
 Ea alearga plangand spre casa , ajunge si pe masa gaseste filmarile cu Ea si se prabuseste urland de durere , de mahnire cand a vazut felul in care se comporta cu El ... "

  
  Trista povestea , dar adevarata (parerea mea) ... multi nu realizam ce avem langa noi , deabia cand pierdem acea persoana ne dam seama ce a insemnat . De multe ori parerile de rau si regretele nu isi mai au rostul pentru ca nu mai ai cum sa recuperezi , nu mai ai cum sa repari , nu mai poti face nimic ... timpul alocat s-a epuizat si clepsidra a ajuns la sfarsit !
 Daca iubim cu adevarat trebuie sa ne bucuram de fiecare clipa cu ACEA persoana de langa noi ...
 Viata este atat de scurta , incat , tarziu , dar mult prea tarziu realizam ceea ce trebuia sa facem la momentul trecut ! 
 Iubirea nu este palpabila , insa, ea se simte cu sufletul , cu inima ... chiar daca inima si sufletul au fost ranite trebuiesc adunate firimiturile si facute un intreg ... 
 Dragostea , pasiunea , iubirea iti dau forta sa treci ORICE obstacol nemilos al vietii , daca acestea nu exista si nu se regasesc in noi atunci traim DEGEABA ... de fapt nu traim deloc suntem intr-o perpetua moarte clinica fara aceste trairi !


  xoxo Jolly 

Comentarii