Spacer mi-a dat unblock la ... my writers block!

  


 

Am ajuns ca să mă mir

De ce are-atâtea toane

Și pornind încet „pe fir”

M-am oprit la... „Telefoane”.

-calambur epigramatic de Sin Arion din „Zece ani de epigramă”- 1979

 

Sigur ați auzit expresia „writers block”- este ceea ce mă caracterizează pe mine în aceste momente...inspirația și imaginația nu îmi sunt „prietene”. 

Stau cu laptopul în față, scriu două-trei cuvinte pe care apoi le șterg. Iau telefonul în mână, mă mai documentez despre subiectul pe care îl am de scris și îl închid repede. Pur și simplu „muza” nu vrea să mă ajute, dar stai așa... bateria este 15%! Cu ce am greșit oare? 

Telefonul... doar ce l-am scos de la încărcat... hmmm.

Toată ziua l-am avut fără baterie și mă întreb de ce? Aseară a stat la încărcat, astăzi în mașină a fost tot la încărcat și eu am bateria pe roșu. Dacă tot sunt lângă priză, să bag iar telefonul să se încarce. Și uite-mă cum stau să pândesc „fulgerul” să stea activ! Stau, stau, și degeaba...„fulgerul” dispare și telefonului i-a mai scăzut un procent din baterie.

Mă gândesc „să arunc” telefonul că sigur are o problemă de nu se încarcă, dar soțul îmi spune că am înnebunit și nu telefonul are o vină, ci cablul de alimentare. 

Ce-i drept, cablul meu este prins cu bandă izolieră. Mai am 3 prin casă care degeaba sunt colorate și „dlăguțe” că nu au mers decât pentru 4-5 încărcări, nu mai mult!

...notă: este evident că nu mi-aș fi aruncat telefonul, dar dădea bine în text! 😁

 

Cu ceva articole în urmă scriam că eu sunt pasionată de tot ce este Apple, iar soțul de tot ceea ce este Samsung.

Fiecare cu gusturile lui, nu? Dar, mă gândesc cum să „șutesc” încărcătorul wireless al soțului. 12 PRO-ul meu se poate „lipi” de încărcătorul telefonului soțului meu. 

E universal, baby!

Să citim ce scrie pe el: încărcător wireless stand Spacer 2 în 1, Fast Charge 10W Qi, cablu micro-USB to USB inclus. (SPAR-WCHG-01)




Evrica! 

Dacă tot suntem la capitolul smartphone-uri, să vă povestesc ce a pățit fii-mea în weekend cu telefonul ei.

Tânăra generație are superglue între telefon și palmă, dar se întâmplă să se dezlege șireturile și să vrei să le legi. Așa că „a mea odraslă” pune telefonul în buzunarul de la trening și se apleacă să își refacă funda la șireturi... se aude un - POC! Bineînțeles, telefonul era pe jos cu ecranul spart... da, da, ecranul deoarece nu avea folie de protecție, nu a considerat necesar până în acel moment. Și uite cum vreau, nu vreau trebuie înlocuit ecranul! Costul nici nu vreau să-l mai menționez!!!

Până telefonul va fi reparat, am intrat repede pe Spacer.ro și am comandat o folie pentru telefon. Nu de alta, dar dacă mai are un astfel de incident să nu mă mai „doară” buzunarul așa de tare.

Sunt sigură că nu aberez aici cu accesoriile pentru telefoane. Toți avem smartphone-uri, „căscuțe” wireless sau bluetooth, huse de protecție ș.a.m.d.

De lucrurile pe care le utilizăm aproape non-stop trebuie să avem grijă astfel încât să le putem avea cât mai mult timp funcționale și întregi.

Spacer.ro este locul unde tehnologia își face loc. Au o gamă largă de produse: accesorii smartphone, periferice PC, accesorii laptop, soluții de stocare, cabluri, produse pentru gaming, etc.

Designul și funcționalitatea produselor te vor fermeca pe loc, iar prețurile sunt accesibile. 

Cu Spacer - IT comes home!


IT a nu se confunda cu filmul E.T. Extraterestrul 😁😁😁 

(Abrevierea cuvântului IT = Information Technology)


Dacă tot suntem la capitolul „purchase” accesorii smartphone, dau click un pic și pe huse de telefon,  nu-mi strică una nouă. 

 

Voi ce accesorii ați lua de pe Spacer.ro?

 

Aștept să-mi spuneți!

 

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2022.

 

xoxo jolly

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii