Ora de educație financiară și cashback cu CashClub

Editare Canva
 

Cred că undeva prin anul 2009 am urmărit filmul „Confessions of a Shopaholic”- doar ce apăruse, iar pentru mine acel film m-a marcat destul de tare. 

Rebecca - personajul principal - era dependentă de shopping, dar pentru că buzunarul ei nu mai făcea față dependenței de cumpărături a trebuit să accepte un job de cronicar financiar. Culmea, tocmai ea, care nu știa cum să își managerieze corect conturile și datoriile pe care le avea.

De ce zic că m-a marcat?! Pentru că oarecum postura în care mă aflam era asemănătoare. Cheltuiam fără limită! Nu exista să văd ceva care-mi plăcea și să nu vreau să achiziționez.

Uite că a apărut și copilul și am spus că trebuie să învăț să fiu cumpătată, să încerc să mă rețin de la cheltuieli cu „nemiluita”. 

Am început să privesc totul din alt unghi! 

Într-o zi o prietenă mi-a menționat de un club, unul special pentru shopaholici ca mine: CashClub.

Hmmm...mi-am zis ce o fi cu acest CashClub?

Așa că a trebuit să fac o mică cercetare pentru a afla ce înseamnă!


 

Ce este CashClub? #smartshopping #cashback


 

                                                                         Editare Canva

 

 „Nu banii dau naștere unei idei, ci ideea dă naștere banilor.”- W.J.Cameron

 

Au pornit de la premisa că tuturor ne plac cadourile! Atunci dacă tot ne place să facem cumpărături și ne plac cadourile, de ce să nu le facem cu cap și să primim cadou bani înapoi?!

Sună tentant, nu?

 

Și cum creierașul nostru funcționează instant la anumite triggere, uite cum am îmbrățișat eu conceptul de #smartshopping

 

 

Cum realizezi venituri cu platforma de cashback?

 

Să începem lecția financiară CashClub:

 

Editare Canva


- Cashback baby - Căruia din noi nu ne place să facem shopping și să primim bani înapoi? Economisirea o facem prin cashback, cu alte cuvinte: #smartshopping.

Pe această platformă găsim peste 800 de magazine pertenere pe care le putem accesa printr-un click pe link-ul lor. Acest lucru este posibil pe site sau pe aplicația mobilă. 

Printre magazinele partenere regăsim: Answear, Elefant, Decathlon, AboutYou, FashionDays, Flanco, Aliexpress, Cărturești, Hervis, Lensa și multe altele;

Deci, cumpărăm ceea ce ne dorim și primim banii înapoi în aproximativ 45 de zile. Cashback-ul este între 1 și 30% din prețul achiziției făcute prin platformă.

Banii îi vom avea în contul nostru CashClub, iar atunci când strângem un minim de 50 de lei îi putem transfera în contul bancar.

- Promoții și cupoane pentru cei cărora le plac reducerile. De fapt tuturor ne plac reducerile, să nu „umblăm cu cioara vopsită”. Nu zice unul pas la promoții, unele chiar și de 70% reducere...REALLY??? WOW!!!

- Comparatorul de prețuri, pentru orice shopaholic care dorește să vadă în timp real cine și unde vinde mai ieftin;

- Extensia de browser pentru Google Chrome - https://bit.ly/3m1Hdmg devine propria ta asistentă, te anunță și îți aduce aminte că poți primi cashback de fiecare dată când vrei să cumperi ceva din magazinele partenere;

- Aplicația pe mobil este facilă și pentru utilizatorii de iOS și pentru cei ce au Android, atât de rapidă și comodă în utilizare;

- Cel mai nou program de referral din România, ce are șanse mari să devină cel mai bun prieten virtual pentru milioane de cumpărători din mediul online.

Fă-le „cunoștință” prietenilor tăi printr-un link de referral cu CashClub și primești 30 de lei la fiecare cont nou și comandă validă făcută. De altfel pot „împărtăși” mai departe link-ul de referral al lor și câștigă la rândul lor câte 30 de lei la fiecare cont si comandă validă plasată.

It’s a win-win situation!

Link-ul este ușor de găsit în aplicație: accesezi „contul meu” și dai copy link-ului tău personalizat dând click pe „Invită-ți prietenii”. Acesta poate fi postat pe rețelele sociale fără restricții sau poate sa fie trimis într-un mesaj privat, chiar și pe e-mail. Metode să faci cunoscut referral-ul tău sunt multe și nu uita: câștigi 30 de lei la fiecare cont nou și comandă validă plasată!!!



 

Acum, să vă văd! 

Se apropie Black Friday și pun pariu că toți aveți listele de cumpărături pregătite fie că doriți electrocasnice, fie cărți, haine, pantofi și genți...hai cu lista pe CashClub, aplicație gratuită, folosești platforma - achiziționezi ce-ți dorești -  economisești bani - primești bani înapoi din suma cheltuită - îți faci cunoscut și referral-ul, unde iar câștigi!

Dacă faci cel mai des cumpărături online și nu ai timp de cutreierat prin magazine, cea mai la îndemână metodă de economisire este folosirea platformei de CashBack unde primești bani înapoi la fiecare achiziție.

 

 Voi ce părere aveți? „Ne facem un #smartshopping?”

 

Vă aștept la „un pahar de vorbă.”

 

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2022.

 

xoxo jolly

 

 

 

 

 

Comentarii