Bijuteriile INDIRA scot la iveală unicitatea fiecărei femei!

  



Cumpărăturile online au devenit realitatea cu care ne confruntăm zi de zi. Internetul ne oferă mult mai mult decât un magazin fizic obișnuit. Chiar și atunci când mergi fizic la magazin, dacă nu găsești un produs, intri repede online să vezi dacă acesta mai există acolo și... surpriză, există! 

Confortul de acasă îmbinat cu plăcerea de a alege bijuterii este de-a dreptul „mirific”!

 

De ce spun asta?

 

Bijuteriile, pentru mine, sunt sursa de inspirație și cred că nu greșeșc dacă spun că sunt sursa multor femei de a ieși din anonimat printr-o bijuterie atent aleasă.

Fiecare femeie este unică și totuși un numitor comun se poate găsi atunci când spui bijuterii!

De-a lungul timpului, bijuteriile au fost purtate cu tot felul de ținute, iar printre cele mai cunoscute femei care le-au făcut celebre se numără Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Sophia Lauren și Elizabeth Taylor. Datorită stilului lor rafinat, aceste sex-simboluri au purtat accesoriile prețioase cu grație și eleganță și multe dintre ele și-au transformat pasiunea pentru bijuterii într-o adevărată operă de artă.

O ținută este banală până nu o accesorizezi! De multe ori ținutele mele au ca bază accesoriile pe care am de gând să le port. Drept urmare, pentru o accesorizare cât mai bună apelez la INDIRA, unde găsesc o ofertă de bijuterii din argint unice după un design propriu, ceea ce conferă autenticitate brand-ului.

Cu INDIRA dăruiești zilei stilul tău!

 



 

Tips & tricks pentru a comanda bijuterii online de la INDIRA!

 

1. Au o ofertă largă de produse astfel încât fiecare femeie să-și poată găsi piesele   

    care o reprezintă și prin care își poate exprima felul său unic de a fi.

2. Schimbul și returul sunt gratuite;

3. Prețurile și ofertele sunt prietenoase cu bugetul;

4. Livrare rapidă;

5. Clubul INDIRA, unde beneficiezi de reduceri, surprize și oferte speciale;

6. Garanție 12 luni.

 

Când vine vorba să comanzi coliere sau brățări online, am un mic trick pentru a evita orice situație neplăcută legată de dimensiuni.

 Cel mai simplu este să iau un șnur sau un fir de ață mai groasă și să-l trec în jurul gâtului sau a încheieturii până obțin lungimea pe care vreau să o aibă bijuteria. Apoi, după ce am potrivit totul, tai șnurul sau ața și măsor bucata cu o riglă, așa sunt sigură de dimensiunea gâtului sau a încheieturii. În general dimensiunile le găsești în centimetri. 

  Încă o chestie faină pe care o folosesc în caz că nu am idee ce bijuterii să-mi aleg - mă raportez la câteva elemente personale, cum ar fi: stilul vestimentar, sezonul în care sunt, anumite trăsături precum forma feței sau a corpului, înălțimea, tunsoarea, etc.

  

Cu alte cuvinte, fie online, fie fizic, atunci când ne achiziționăm bijuteriile ne simțim mult mai bine, mai împliniți. Bijuteriile sunt mai mult decât relația dintre un metal cu o anumită piatră. Odată purtată, o bijuterie devine talisman, se transformă într-o amuletă a confortului interior. Asortarea hainelor cu un set de cercei și lanț cu pandantiv ne poate asigura liniștea estetică.

Putem spune că ne alegem bijuteriile pentru că ne „povestesc”! 




 

Bijuteriile îți dau încredere! Te ajută să fii tu! Te simți deosebită și unică!

 

„O bijuterie potrivită are puterea de a-ți transforma întreaga ținută adăugându-i lumină și un aer stilat! Mai mult de atât, bijuteriile ne pot influența modul în care ne comportăm. 

Dacă astăzi alegem un inel elegant, atitudinea noastră va fi una princiară, vom vorbi calm, vom avea un surâs discret, vom fi mai empatici și mai abordabili.

Dacă optăm pentru o bijuterie casual vom fi plini de energie.

De obicei, purtarea unei bijuterii dragi ne influențează doar în bine, accentuând trăsăturile noastre pozitive.

Pe scara nevoilor omenești, creată de psihologul american Abraham Maslow, nevoia de a purta bijuterii este plasată pe treptele superioare ale necesităților.

Nevoia de a purta bijuterii se situează undeva printre nevoile sociale legate de prestigiu, de imagine, de stimă de sine.

Bijuteriile sunt cele mai personale dintre accesorii și au o semnificație deosebită în viața noastră.

Ele ne pot răsplăti împlinirile sau ne protejează tacit și elegant. Ne povestesc înaintea cuvintelor, fiind indicatori ai personalității fiecăruia.

Discrete sau masive, opulente sau minimaliste, bijuteriile trebuie să facă parte din viața noastră cotidiană. 

Nu știm mare lucru despre resorturile vieții, dar știm să ne înconjurăm de frumusețe. Fie ea o haină, un tatuaj, o călătorie, un om. Avem nevoie de frumusețe, de armonie, de înțelegere. 

Toate acestea încap cel mai bine într-o bijuterie. ”

 

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2021.

 

xoxo jolly.




 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

Comentarii