Primăvara în economii? Spune-i unui prieten de CashClub.ro și 30 lei se adaugă în cont!

 



        Ai „n”- motive să intri în CashClub.ro!   În plus, există și două moduri în care poți spune că primăvara a venit: mirosul de aer proaspăt și rambursarea gratuită - #fărăbaniaruncați !

        După cum spuneam în titlu „Primăvara în economii? Spune-i unui prieten”! 

        Iată cum funcționează: vorbești cu familia (chiar și cu rudele „împielițate” cu care te cerți pe moșteniri 😂😂😂), prietenii, colegii, vecinii, sufletele pereche, șoferii de autobuz,  oricui îi place la fel de mult ca și ție să cumpere online, cum CashClub îți aduce un procent din banii cheltuiți, înapoi!!! 



        Ideea platformei de cashback este foarte simplă: instalezi o extensie de browser sau o aplicație pe mobil și faci cumpărăturile online așa cum obișnuiești să le faci (cumperi electrocasnice, cărți, parfumuri, cosmetice, haine, mobilier, chiar și piese auto) și cu ajutorul extensiei sau aplicației pe mobil „te trezești” cu procent înapoi din valoarea cumpărăturilor. Procentul variază între 1% și 30% cashback   . 

        Așa că stau și vă întreb: cum ar fi ca magazinele să vă plătească din bugetul lor de marketing, în loc să plătească pentru publicitate???

        Să fac și o mică descriere a acestei platforme!

        În primul rând nu este o platformă numai de cashback, ci ea aduce un plus de valoare în viața utilizatorilor. Îți oferă funcționalități care pot face diferența când vine vorba de economisire. Ai acces la o ofertă de peste 800 de magazine partenere din România și din afara țării (ai secțiunea dedicată „Magazine”).



        Alte plusuri:

- comparator de prețuri: poți vedea în timp real cine și unde vinde mai ieftin.

- extensie de browser pentru Google Chrome, cu alte cuvinte o să ai „secretara” proprie care îți aduce aminte că poți primi cashback de fiecare dată când vrei să cumperi ceva de la magazinele partenere.

- aplicație iOS și Android pentru acces rapid și comoditate în utilizare.

- cel mai nou program de referral din România, ce are șanse mari să devină un „prieten virtual” la nivel național pentru milioane de cumpărători în mediul online.

        


 

        Să vorbim puțin și despre conceptul de cashback. Eu una, personal, sunt „începătoare” (recunosc, a trebuit să mă documentez un pic pentru a putea reda ceea ce eu am înțeles). 

        Acest concept a fost creat pentru a ajuta cumpărătorii din mediul online să facă economii. Deși cumpărăm, deci dăm bani, totuși cashback-ul funcționează ca un „mini-magnet” și returnează un procent din banii investiți, înapoi. 

        Așa că, te pui pe cumpărături „cu nemiluita”, dar atenție doar la magazinele partenere, oricum sunt peste 800, și primești procent din banii pe care i-ai dat, înapoi. 

        În general (vorbesc în calitate de „shopcoholic”, tot ceea ce văd trebuie să am și apoi mă trezesc că mă împiedic de ele prin casă) nu m-am gândit la această variantă, plătesc dar și primesc înapoi o parte.                   

        Am „tras cu ochiul ” pentru voi să văd câteva din magazinele partenere ... păi sunt multeee: Booking.com, Decathlon, Noriel, Answear, AboutYou, Vivre, Flanco, FashionDays, Aliexpress, Orange, Cărturești, Libris, Hervis, Elefant, Notino, Meli Melo, Hotels.com, multe de rent-al pentru mașini, magazine pentru animăluțe, CASETiFY (unde îți poți personaliza accesoriile pentru telefon- ador acest magazin pe care nu îl avem în România) și lista continuă...

        Părerea mea este că, dacă vrei să economisești, CashClub să folosești și unde mai pui că la fiecare cont creat și activat din link-ul tău de referral câștigi 30 de lei , dar și cel care își face cont câștigă și el. Cu alte cuvinte, cum zice americanul „it's a win-win!”.

        Acest articol  „cashback” a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021.

xoxo jolly 

Așa ma simt, ca cel din poză, după ce am descoperit CashClub!








       

Comentarii