Bucătăria stilată - Franke, partenerul ideal pentru bucătăria ta!

 



       Bucătărie amenajată cu stil? Franke este răspunsul dorințelor tale și te poți bucura de bucătăria potrivită ție!

       După mine, bucătăria este locul din casă în care îți petreci cel mai mult timp.  Așa că trebuie să o utilezi și să o amenajezi pe placul și după dorințelor tale, plus trebuie să fie practică și utilă.

        Bucătăria este una dintre cele mai importante camere dintr-o casă, mai ales pentru gospodine sau acele persoane care găsesc în prepararea mâncărurilor preferate un moment de relaxare, un hobby. O bucătărie modernă ar trebui să fie locul ideal care să te inspire și să-ti genereze buna dispoziție, motiv pentru care este necesar să fie amenajată și dotată corespunzător.



        Bucătăriile au diferite forme si dimensiuni. Oricum ai avea bucătăria, mare, mică, îngustă, nu trebuie să te îngrijorezi, soluții pentru amenajarea ei sunt numeroase.

        De curând ne-am decis să renovăm bucătăria pentru că ne doream altceva. Și uite cum am stat noi pe „Sfântul Google” să ne inspirăm! 

        Vrem plită, vrem cuptor, vrem frigider, vrem blaturi, vrem culori sau nu, vrem stil modernist, clasic, vrem înalt, vrem subțire......pffff două zeci de mii de gânduri, eram la un pas să zicem pas...

        Dar.......ne-a apărut în „vizor” Franke magazinul online, paradisul bucătăriei pe care ne-o doream. 

        Totul de la mic la mare și soluții la „indeciziile” noastre. 

        Colecția nouă Smart de la Franke ne-a „făcut instant cu ochiul”!

        

Plită Inducție Smart Franke

Cuptor Franke Pirolitic Smart


        Când le-am văzut, amândoi am decis instantaneu și le-am cumpărat.
Ne bucurăm zilnic de alegerea făcută. Deși bucătăria noastră este de apartament, ne-am amenajat-o exact pe sufletul nostru și cafeaua este, parcă, mai dulce când o savurăm diminețile. 
        Familia noastră încă este formată din 3, dar ni-l dorim și pe al 4-lea membru. Bucătăria are suficientă lumină, este o feerie să stai în ea. Totul prepari cu drag și noi preferăm să facem împreună totul, de multe ori și fetița ne ajută. 
        Suntem fericiți cu bucătărioara noastră perfectă!
        
        Acest articol „bucătăraș” a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021.

xoxo jolly

        



       

     

       

Comentarii