Bijuteriile INDIRA cuceresc inimile femeilor!

 



        Femeile dintotdeauna au fost „îmblânzite” cu o bijuterie. Sunt sexul frumos dar și capricios. Ne plac florile, dar o bijuterie ne cucerește „instant”! De ce să nu primim cadouri care să „întruchipeze” mireasma florilor într-un „buchet” de pietre semi-prețioase, așezat pe un inel din argint frumos ambalat? 

        Bijuteriile sunt frumoase, durabile și te poți bucura de ele o viață întreagă! 


        Inele cu pietre naturale în montură de argint!


        Acest tip de inele, pe lângă detaliile frumoase, au ca piesă de rezistentă o piatră naturală și, de ce nu, chiar o piatră asociată cu luna nașterii unei persoane. Să oferi în dar unei femei un inel cu piatra ei norocoasă este mai mult decât un cadou, este o dovadă de atenție, devotament și apropriere, deoarece faci referire la niște elemente pe care nu oricine le cunoaște despre ea. Piatra reprezentativă a unei persoane este modalitatea perfectă de a face un inel mai semnificativ și personalizat pentru purtătorul său. Aceste pietre naturale există de sute, chiar mii de ani și tot de atunci se crede că au puteri supranaturale, care potențează calitățile purtatorilor și, în plus, îi feresc pe aceștia de energiile negative.



        „Îmi place ca o bijuterie să poată spune o poveste. Pentru mine acest lucru e mai important decât orice nume, marcă sau etichetă.”  - Nikki Reed

        „Bijuteriile au fost purtate în istorie ca simboluri ale puterii.”  - Madeleine Albright



        Nu am dat întâmplător aceste citate, deoarece pe site-ul INDIRA, mai exact printre brătările de argint mi-a atras atenția o splendoare de brățară cu pietre naturale din amazonit. 

                   Scurt istoric:


        „Denumirea de amazonit a fost dată în anul 1847 de către minerologistul german Johann Friedrich August Breithaupt, care a identificat mineralul într-o localitate nespecificată pe malurile Fluviului Amazon. 

        Acesta are un luciu vitros, sticlos, uneori perlat, translucid până la opac. Culoarea cea mai frecvent întâlnită este albastru-verde intens.

       Conform legendei, vechii războinici din Fluviul Amazon au venerat această piatră, centura de lider al acestor războinici fiind împodobită cu pietre de Amazonit. 

        Se spune de asemenea ca femeile războinic, vestitele Amazoane care în anul 1542 i-au înspăimântat pe spaniolii conduși de Francisco de Oreliana ce fuseseră trimiși să exploreze Amazonul, purtau aceste pietre în luptă pentru a le aduce curaj. 

        În Egipt, Amazonitul, a fost considerat piatră sacră, aceasta fiind descoperită printre decorațiunile aflate în mormântul lui Tutankhamon.”

        Cu alte cuvinte această brățară din argint, suflată cu aur de 14k și pietre din amazonit cu siguranță va trezi „războinica” din mine și îmi va „înzeci” curajul.  

Acest articol „argintat” a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021.

xoxo jolly 









Comentarii