25 de ani cu Frisomat ai afacerea la cheie garantat!

 



            Când îți începi afacerea cauți parteneri de încredere și cu o experiență vastă în domeniul în care dorești să activezi.

        Afacerea ta capătă „amploare” cu experiența de peste 25 de ani (Atenție: 25 de ani pe teritoriul românesc!) a celor de la Frisomat.

        Dar cine este Frisomat? Scurt istoric:


        Începuturile Frisomat își au originea în Belgia, atunci când Guy Somers, în 1978, a înființat compania. 

        Frisomat și-a început activitatea cu o hală semirotundă de oțel. Construcția a fost făcută în anul 1979. 

                                                    👇👇👇👇👇👇



        De la această hală și-a început periplul în decursul anilor și până în prezent, în dezvoltarea și inovarea clădirilor din oțel. De unde si motto-ul „Innovators in steel buildings”.

        Și uite cum Guy Somers, și-a lăsat amprenta Frisomat în aproape toate țările! Cum ar fi: Algeria, Belgia, Brazilia, Bulgaria, Franța, Germania, Olanda, Portugalia, Polonia, România, Rusia, Slovacia, Ucraina. 

        -Întrebați într-o întâlnire pe zoom: „Unde nu au construit până acum?” aceștia au răspuns că „Nu au ajuns în Alaska, dar că nu este timpul pierdut!”.-

        Deoarece ne aflăm în România și doresc să fac și mai cunoscut „brand-ul Frisomat” am să spun că Frisomat România a luat naștere pe meleagurile noastre în anul 1996, la Piatra Neamț. De atunci, se pot lăuda că: peste 970.000+ mp de sol românesc poartă amprenta Frisomat și au 890+ clienți satisfăcuți.

                                                        👇👇👇👇👇👇👇



         De ce Frisomat? Cu ce te pot ajuta ei? Cum să îți pui afacerea pe „rotițe”?

        Orice afacere are nevoie de un „push” sau mai bine zis „un șut” de lansare. Frisomat este „șutul” de care afacerea ta are nevoie, este mâna întinsă pe care trebuie să o prinzi!... Și dacă acea afacere are ca fundament „hala” (și de aici deducem: fermă zootehnică, showroom, birouri, depozit de cereale, sală de sport, depozit, centru de echitație, etc...) atunci, Frisomat este partenerul ideal pentru antrepenorul din tine!

        Producție, livrare, construcție/asamblare/montare de hale metalice. Nu contează unde este locația afacerii tale, Frisomat are grijă ca planul tău să devină realitate.

                                                        👇👇👇👇👇👇👇

                                    exemplul clar unde au lăsat amprenta!



        Echipa Frisomat este condusă de inovație, departamentul R&D (research and development) colaborează cu cercetători de top, optimizând continuu soluții constructive. 

- Structura metalică realizată din oțel laminat la rece consumă 30% mai puțin oțel, însă este la fel de rezistentă și sustenabilă.

- Sustenabilitate: procesul Frisomat de fabricație este durabil, 50% din energia consumată provine de la panouri solare. Folosesc mai puțin oțel, transportă inteligent și reduc deșeurile la minim. Oțelul este 100% reciclabil.

- Control complet: Frisomat deține controlul asupra întregului proces de producție al halei industriale, de la proiectare la dezvoltare și de la transport la montaj.

        



        Să ne „jucăm” cu gamele. Tipuri de construcții „cântate în game”!


                                                            Gama PROSERIES

                                                    Soluții CONSTRUCTIVE

    

        Avem: hale industriale, hale agricole, săli de sport și agrement.




   Am să îmi concetrez atenția pe hale agricole (am un interes aparte 😉).

        „Succesul unei exploatații agricole depinde nu doar de recolta în tone pe hectar, ci și de posibilitatea de a alege momentul cel mai oportun pentru valorificarea cerealelor. O hală metalică, vă asigură spațiul necesar pentru a depozita în condiții optime recolta. Fiind dotată cu uși de acces largi și înălțime adecvată, accesul este foarte ușor și rapid, ceea ce este esențial în cazul schimbărilor meteorologice. Practic orice fermă agricolă se extinde odată la 5 ani. Deoarece este o construcție modulară, totul se poate extinde o dată cu afacerea. În plus, poate fi dotată cu uși mari de acces, trape de fum, ventilație și folie non-drop (anticondens).

        Costurile sunt menținute la minim atunci când hala este amplasată pe un soclu de beton.”

        AVANTAJE:

- Deschidere utilă de până la 60 m și diverse înălțimi.

- Acoperiș semirotund sau în două ape cu pantă la 10° sau 22°.

- Opțiune pentru acoperiș cu folie non-drop (anticondens).

- Posibilitatea de integrare a sistemelor de ventilație.

- Posibilitatea de integrare a pereților despărțitori din beton sau soclu de beton.

- Reamplasare, adaptare și extindere facilă.


                                                Gama GOSERIES

                                    Soluții STANDARD, OPTIMIZATE.


        



        

        „Frisomat poiectează, dezvoltă, produce și construiește hale metalice prefabricate din oțel laminat la rece. Principiul este constructiv economic, rapid și facil, este de neegalat. Fiecare piesă se potrivește la locul său mulțumită conceptului predefinit, datorită procesului de fabricație automatizat, asamblării rapide și controlului riguros al calității.

        Frisomat este singurul constructor internațional care oferă o abordare integrată. De la cercetare și dezvoltare, proiectare și fabricație la transport, asamblare și servicii post-vânzări. În acest mod, pot îndeplini întotdeauna cerințele, oricare ar fi destinația și locația halei.

        

        Cu alte cuvinte, Frisomat este la al 25-lea an pe „glia României” se bucură de un real succes în toată țara și nu numai. Clienții au fost și sunt satisfăcuți din clipa în care au început interacțiunea cu Frisomat. „Din culise” pot să spun că aceștia intenționează să adauge în portofoliu încă o 1000 de afaceri construite pe sol românesc.

        Go, go, go Frisomat! La mai mare!

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2021.

xoxo jolly











                                    

     

                

Comentarii