Frumusețea „îmbuteliată” doar de Farmec este livrată!

 



            Orientul Antic...Istorie...Cleopatra...Farmec...Frumusețe!


        „Farmec-ul” Cleopatrei mă introduce în povestea clasicului feminin pe care îl știu  folosit încă din Antichitate. Faimoasele băi cu lapte și miere erau folosite pentru a menține pielea tânără. În acea vreme, istoricii spun că soarele și nisipul aveau un efect devastator asupra epidermei, iar băile în lapte de măgăriță sau capră cu miere ajutau pielea să rămână fină. 

        Gerovital H3 Classic de la Farmec ajută pielea să își păstreze fermitatea. Răsfățul băilor în lapte cu miere a fost  „îmbuteliat” de Farmec, într-un produs 100% românesc.

        Goana după tinerețe fără bătrânețe a fost mereu un subiect abordat chiar și de cele mai frumoase femei ale istoriei!

        În trecut metodele de înfrumusețare ale femeilor nu erau la fel de simple ca în zilele noastre. Femeile cele mai frumoase din istorie apelau la diferite tehnici de înfrumusețare, unele dintre ele fiind considerate sinistre. De exemplu: „Maria Antoaneta, regina Franței,  în fiecare dimineață se spăla cu o soluție din porumbei, aceasta  fiind găsită sub denumirea de „opt porumbei fierți”.  Maria a Scoției făcea baie în vin, această tehnică purtând denumirea de vinoterapie. Elena din Troia făcea baie în oțet, conform scrierilor lui Homer, aceasta fiind femeia care a adus moartea a mii de bărbați cu frumusețea ei. În fiecare zi servitorii îi pregăteau acesteia o baie plină cu oțet pentru a-i ajuta la echilibrarea ph-ului corpului. Împărăteasa Elisabetha a Australiei era admirată pentru pielea ei catifelată, impecabilă și părul castaniu foarte lung. Pentru a-și menține pielea frumoasă, aceasta își făcea măști din căpșuni zdrobite și dormea cu ceea ce descria ea ca fiind „mască cu vițel crud în interior”.”


        Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, a relansat recent gama Gerovital H3 Classic, care conține opt produse cosmetice clasificate pe trei categorii de vârstă ( +35, +45, +55 ).

       Unicitatea acestei game constă în complexul anti-age inovator H3, care previne și combate semnele îmbătrânirii tenului și are un efect geriatric asupra pielii, fiind compus din: Juvinity, Acid Hialuronic și Vitamina E.

        Juvinity: numită și molecula tinereții, întârzie îmbătrânirea metabolică și revigorează replicarea celulară.

        Vitamina E: protejează Acidul Hialuronic, fibrele de colagen și elastina pielii.

        Acidul Hialuronic: despre acidul hialuronic s-a tot auzit și s-a scris, dar pentru că vă prezint lista de ingrediente anti-age regăsite in gama Gerovital H3 Classic nu am cum să nu vorbesc despre acest ingredient considerat „minune”.

        Acidul hialuronic reprezintă cheia unui ten strălucitor și fără riduri și poate fi incorporat în orice produs de skin-care, de la măști, la creme, serumuri, boost-ere și chiar injectabile.

        Ce este Acidul Hialuronic? 


        AH (așa cum este prescurtat) este o moleculă polizaharidă care se regăsește în mod natural în țesutul conjunctiv epitelial și nervos, cu proprietăți intens hidratante.

        În mod normal, în corpul unei persoane de 60 kg se regăsesc în jur de 12 grame de AH din care o treime este degradat și sintetizat în fiecare zi. Această cantitate produsă de organism scade odată cu vârsta (la fel ca și colagenul și elastina), de aceea Farmec aduce aceste variante de suplimentare la exterior prin produsele sale de skin-care.   


        O moleculă de Acid Hialuronic ajunge să rețină de o mie de ori greutatea sa în apă, hidratând astfel pielea în timp ce previne evaporarea apei din țesut.

        Există mai multe tipuri de molecule de Acid Hialuronic care diferă între ele prin masa molecură. De exemplu, AH cu masă moleculară mare este ideal pentru creșterea volumului de la suprafața pielii (buze, pomeți) în schimb ce AH cu molecula mică penetrează mai profund epidermul, menținând o hidatrare optimă și ajută la netezirea ridurilor.

        Efectele Acidului Hialuronic sunt:


        Când vine vorba de creme, AH aduce și păstrează hidratarea la suprafața pielii dar și în profunzime, fapt pentru care este utilizat ca umectant (hidratant/lubrifiant) în rutina noastră de îngrijire. Astfel pielea devine mai „plină”, mai strălucitoare, ridurile mai estompate iar elasticitatea și fermitatea sunt vizibil crescute.

        Acidul Hialuronic „se împacă” bine și cu alte ingrediente anti-aging din produsele de îngrijire. 

        Acidul Hialuronic are viața scurtă, mai puțin de 24 de ore, așa că este indicat ca produsul de skin-care să îl putem utiliza și dimineața și seara.







        Gama Gerovital H3 Classic duce mai departe moștenirea inovației Prof. Dr. Ana Aslan prin complexul anti-age H3 cu ingrediente moderne adaptate celor mai noi descoperiri în domeniu.

        Acest articol „farmec-at” a fost scris pentru SuperBlog 2020.

xoxo jolly 



                


Comentarii