e-Crăciun, e-Sărbătoare, e-Mișto, e-Fain, e-Tare!!! #braziartificiali

 



        e-Sărbătoare.ro ne întâmpină cu o multitudine de brazi de Crăciun, artificiali, colorați. Ba cu conuri, ba cu zăpadă, au direct magia asamblată! Vrei 2D, 3D, cu vâsc, chiar și led-uri pot avea brăduții în casa ta!  Au „miresme îmbuteliate” ca odorizant „marcate”! Tot ce trebuie să faci este să cumperi pentru cei dragi!


  De ce brazi artificiali? De ce nu naturali?


         „Din bătrâni se povestește” că cel mai frumos cadou de Crăciun este familia reunită în jurul bradului!
        Atunci când optezi pentru un brad artificial, acesta în fiecare an adună și „îndosariază” cele mai frumoase amintiri. Mereu „zâmbește falnic” în poze și mereu are un altfel de aranjament. 
        Din istorie am aflat că în America împodobirea primului brad de Crăciun la Casa Albă a fost în jurul anului 1880, dar a fost interzis la scurt timp după de către președintele Theodore Roosvelt. Acesta a susțint necesitatea protejării mediului. De ce să tai brazii, când poți avea unul artificial, copie fidelă a celui natural. 

Știați că: brazii necesită în jur de 10 ani, în condiții optime, ca să ajungă la dimensiunile brazilor din comerț? Locul oricărui copac este în natură, nu tăiat și aruncat la gunoi la început de Ianuarie!
      Atunci când ai un brad artificial eviți și disconfortul cauzat de căderea acelor.
        Brazii de Crăciun de la e-sărbătoare.ro sunt produse premium, au aspect real și sunt fabricați în U.E., respectând cele mai stricte norme de calitate și sunt comercializați exclusiv online. Aceste modele de brazi artificiali,  pe care ei le pun la dispoziție, nu se găsesc în marile magazine.
        Și vreau să vă mai zic ceva, faceți o economie în timp achiziționând un brad artificial de calitate.
       Ca să „spicuim pe liniuțe” aflăm mai jos avantajele unui brad artificial:
        1. bradul artificial nu se usucă;
        2. bradul artificial nu trebuie cioplit pentru a încăpea în suport;
        3. bradul artificial poate fi mai aspectuos decât un brad natural;
        4. bradul artificial nu aduce insecte în casă;
        5. bradul artificial nu umple casa de ace.



        e-Sărbătoare.ro crează Crăciunul ideal pe care să îl sărbătoriți alături de cei dragi. 
        e-Sărbătoare.ro, prin brazii de Crăciun, transmite magia Crăciunului.
        Deja simt mirosul de mere caramelizate și vin fiert. Lumina, agitația, culoarea, zâmbetele, decorațiuni peste tot! Ce să mai o lungesc, o atmosferă de poveste...!
         Frumusețea pe care o găsești în multitudinea de culori și „sclipiciuri” fel de fel, nu poate decât să te inspire și să cazi într-o melancolie care te duce fără să vrei pe meleagurile de mult uitate ale copilăriei. Te duce la acea zi înaintea Crăciunului când vacanța de iarnă te găsea cu nasul lipit de geamul aburit, mirosul de portocale impregnat în palme, în pijamale și cu părul ciufulit. Îl așteptai pe Moșul să vină cu desaga plină.
Visai la un Craciun de film, ca cel din „Home Alone”, film pe care îl știi pe de rost și acum când ești mare și simți altfel sărbătoarea, o pricepi într-un mod diferit și o trăiești la intensitate maximă.  Altfel aștepți Crăciunul, altfel te bucuri de moment, altfel înțelegi adevărata semnificație a Crăciunului cu un brad frumos împodobit.
        Acest articol „Crăciunesc” a fost scris pentru SuperBlog 2020.

xoxo jolly 






Comentarii