Dragile mele și de ce nu dragii mei ... un mic review să facem - „Livrăm frumusețea”

                   




     Farmec ... chiar livrează frumusețe, pentru tenul meu produsele Românești sunt exact ceea ce mie îmi trebuie. Am încercat mereu produse să văd dacă sunt „compatibile” cu tenul meu și spre surprinderea mea Farmec este sngurul brand pe care îl ador și îl folosesc cu plăcere. Produsele lor întotdeauna îmi priesc.
     Apa micelară de la Gerovital o folosesc de ceva timp și sunt foarte mulțumită, pentru uz zilnic (eu chiar am probleme cu tenul cremele în general, dar si apele micelare de pe piață, nu contează brand-ul mie personal nu îmi priesc, tenul mi se înroșește și de multe ori ajung sa fac răni pe față), însă de cand am descoperit acest produs și utilizându-l zilnic nu am observat nici o schimbare a pigmentului, tenul imi este curat și fresh tot timpul.


    Gerovital H3 Evolution ,  fiolele de tratament pentru 10 zile (recunosc folosesc o fiolă la 2 chiar 3 zile, din cauza tenului „buclucaș”), dar sunt „miraculoase” dacă le pot numi așa , deoarece tenul meu este vizibil mai întinerit și îmi simt pielea perfectă, fără pic de usturimi sau roșeață, având în vedere că produsele pe care eu le folosesc de la Farmec  nu sunt cele pentru ten sensibil.
     Cremele pe care le am Gerovital H3 Evolution -una este de lifting și foarte hidratantă și cealaltă intensiv restructurantă pe care le folosesc la fel la 2-3 zile și tot le simt efectul chiar și atunci când nu le folosesc.

    Ca și concluzie Farmec pentru mine livrează frumusețe și nu vorbesc pentru că vreau să ma aflu „în treabă” vorbesc din prisma unei femei care se luptă zilnic cu probleme de ten extrem de „pretențios”.


    Sper ca acest articol să vă fie de folos. Dacă accesați linkurile inserate în text Farmec au reduceri de 30% pe, perioada 05 Octombrie până pe 11 Octombrie 2020.  

Happy Shopping!!!

 



  xoxo jolly 


    

Comentarii

Elena a spus…
La asta ma gandeam zilele trecute. Cât de bine ma impac cu produsele Farmec. Eu folosesc Gerovital H3 retinol de câțiva ani si acum mi-am luat Gerovital Equilibrum. Ma gandeam de fapt sa le trimit cadou de Craciun unei prietene din state, poate o conving sa foloseasca brandul ăsta al nostru. Succes si tine-o tot așa! Te citesc dimineața la cafea😘
Jollysweet a spus…
Multumesc din suflet !!! Cea mai mare bucurie mi-ai facut atunci cand am citit aceste randuri !!!