Salină la tine acasă? Salin este soluția!

 

        

        Te-ai gândit vreodată să aduci salina la tine acasă??? Problemele respiratorii cu care te confrunți (mai ales la fumători): sforăitul (care mai nou se întâlnește așa des și la copiii mici), rinita, laringita, sinuzita (cu care mă confrunt și eu de mică), bronșita și multe alte afecțiuni le poți trata într-o Salină unde trebuie să faci mai multe „cure” pentru a-ți reveni și să tot repeți măcar anual acest lucru. Mai greu este, însă, pentru cei care stau la sute de kilometri de aceste saline. Exemplu concret este familia mea. Noi locuim în Constanța, drumul până la Salina de la Turda este lung și să îl faci măcar o dată pe an necesită un efort atât financiar cât și timp.  Apoi este și  jobul care nu îți permite să „dai o tură repejor” până la Turda! Nu înseamnă că nu trebuie vizitată Salina. Toate acestea se pot rezolva prin Salin Plus, iar ție îți rămâne doar să vizitezi Salinele României în scop turistic. 




        De când sunt mămică am observat un lucru la fetița mea și anume: rinita alergică pe care o are de mică și răcelile destul de dese. În 2010, la un an după ce am născut-o, fetița mi-a răcit destul de puternic. Eram disperată, cu ea în brațe eram la urgență să fie consultată și să i se dea un tratament. Doctorița de gardă pe pediatrie mi-a recomandat nebulizatorul cu care să îi fac aerosoli  și să-i adaug anumite picături în cantitățile prescrise de dumneaei. Așa am procedat. Am cumpărat nebulizatorul și am tratat copilul. Pe atunci nu auzisem de Salin, până la un moment dat când o prietenă care era foarte entuziasmată și mândră de investiția pe care a facut-o, mi-a spus că îi pare rău că nu a descoperit mai devreme acest produs. Bineînțeles, eu „baba curioasa” am început să o „descos” și am vrut să îi împărtășesc entuziasmul.  Am să încerc să reproduc întocmai ceea ce mi-a spus: „ Draga mea, aparatele Salin sunt unice în tratarea și chiar prevenirea afecțiunilor respiratorii. Mi-am achiziționat acest aparat pentru că m-am săturat să fac tratamente pentru sinuzita și rinita alergică pe care le am de ani buni. Pentru cei cu probleme ca mine, cu afecțiuni respiratorii , Salin este soluția ideală. În primul rând nu mai trebuie să merg la salină sau să iau antialergice care au și efecte secundare!” . Auzind acestea, primul meu gând a fost să îmi tratez copilul, apoi pe mine și pe soțul meu. Toți trei ne confruntăm cu rinite alergice, sinuzite și bronșite. Am plecat spre casă și deja în minte mea aveam un scenariu: Cum să îmi conving soțul? . El este mereu sceptic și îmi spune „că dau banii pe toate prostiile”! Am stat în mașină să mă documentez despre aceste aparate Salin și ceea ce am descoperit era perfect pentru a-mi „îndupleca bărbatul”. Nici nu am intrat bine în casă și am început „poezia”: Iubire, știi, am descoperit un aparat perfect pentru noi!  Terapia salină o putem avea în confortul casei noastre. Efectele benefice precum tratarea afecțiunilor respiratorii și mărirea rezistenței la răceli le poți avea pe toate într-un singur produs și anume: Aparatul purificator de aer Salin. Dar asta nu este tot. Cu ajutorul lui se recâștigă confortul psihic, imunitatea, somnul liniștit. De asemenea sunt diminuate alergiile, sforăitul, astmul, bronșita, sinuzita, laringita. Tot ceea ce trebuie noi să facem este să îl cumpărăm! 

        Când recitesc ceea ce i-am spus soțului, mă bufnește râsul...sunt bună de „reclamă”! Cert este că, „sortitul” a acceptat să îl achiziționăm și pot spune că acest produs și-a meritat toți banii. Îl folosim zilnic. Avem unul poziționat în dormitor pe noptieră și unul în camera fetiței. Toți suntem mult mai odihniți dimineața și fără să exagerez parcă și „concertul de sforăieli” a dispărut. Ne simțim minunat, iar soțul mi-a declarat că „am nimerit-o”de această dată și nu îi pare rău de investiția făcută, mai ales că nu are un preț „piperat”. 

        Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2020.


xoxo jolly 

                          



 

Comentarii