#BlackFriday la farmacie? Asta da șmecherie!

 


        

        A venit toamna, suntem în focurile pregătirilor pentru iarnă! Verificăm centralele (dacă suntem în perioada de 2 ani de la ultima verificare, cum sunt eu, bineînțeles), punem murături, ne gospodărim într-un cuvânt. Ok, dar ce facem cu imunitatea? În vremurile „pandemice” în care trăim și nu numai. Eu personal (fără a vorbi ca să mă aflu în treabă) copilului meu, la începutul fiecărei toamne, începând de la vârsta de 4 ani (acum are 11 ani și 9 luni), îi dau zilnic până în primăvară de la Secom-First Defense, argint coloidal pentru copii. Nu am decât cuvinte de laudă despre acest produs. Fiica mea, de când i-l administrez, nu mi-a făcut decât răceli ușoare, sezoniere, dar fără complicații. Acum îmi aduc aminte de ultimul an la „grădi” când două colege și prietene din grupa ei, au făcut infecție în gât cu complicații (cum ar fi puroi, temperatură care nu ceda deloc), iar fiica mea a făcut puțin roșu în gât, o temperatură sub-febrilă, avea undeva la 37 cu 8, și cam asta este tot! Atunci am realizat că Secom-First Defense a fost tratamentul care nu a lasat ca „lucrurile” să se agraveze, plus doctoriței când i-am spus ce îi dau, mi-a spus că foarte bine fac și să nu întrerup acest tratament. Vorba aceea „zis și făcut!” ... Ca preț, este de multe ori (produsul) destul de piperat și m-am decis să apelez la Black Friday la Farmacia la Preț Mic


        În urma discuțiilor cu prietenele mele, una din ele chiar mi-a spus că și-ar dori să apeleze de Black Friday la farmacie, să ia pentru copiii ei Avene Apa Termală, Aptamil lapte praf 2+. 

        O altă prietenă mi-a spus, printre altele, că ea se împacă foarte bine cu șamponul Vichy Dercos Neogenic Redensificator (pe care îl așteaptă mereu la reduceri). Este un șampon foarte bun pentru persoanele care suferă de căderea părului, acesta dă volum și densitate părului în timp ce substanțele active contribuie la regenerarea și fortificarea rădăcinii și implicit la creșterea rezistenței firului de păr.

    

        Eu, personal mi-aș dori o reducere de Black Friday la farmacie pentru Apuretin Slim 60 de capsule. Retenția de apa pentru mine este la ordinea zilei, apuretinul mă ajută să elimin apa acumulată, în același timp îmi ajută la detoxifierea organismului. Îl folosesc de mai bine de trei ani. Până la acesta foloseam Apuretin. Am observat, în timpul folosirii lui, că picioarele mele nu se mai umflă atât de tare cum o fac atunci când nu iau Apuretin Slim. Mai fac pauze (destul de rare, dar le fac)  și acest lucru se observă. Acum doi ani am ținut și un regim strict pe care l-am combinat cu Apuretin și trebuie să spun că mi-a ajutat foarte mult. În șase luni am dat jos treptat 16 kilograme din care, evident, când am încetat să mai țin regimul, am mai pus la loc, însă Apuretinul m-a ajutat totuși să mă mențin să nu „sparg” cântarul atunci când mă sui pe el. Cu alte cuvinte, acest supliment alimentar nu lipsește din rutina mea zilnică. Dimineața, cu o cană mare de apă iau unul și seara încă unul. Mă simt minunat! Pot spune că am observat dimineața (chiar dacă somnul nu este foarte lung, deoarece mă culc la ore târzii) că nu mă trezesc cu ochii umflați sau cum îmi place să zic „pufoși”.

        Nu vreau să neglijez bărbații, așa că mi-am întrebat soțul ce produs de la Farmacia la Preț Mic i-ar plăcea la reducere? Fără să stea pe gânduri, răspunsul lui a fost Vichy Dercos Aminexil Clinical 5, tratament împotriva căderii părului care conține 21 de fiole. Bărbații se confruntă cu, calviția (și soțul meu la fel), iar acest tratament este foarte bun pentru această problemă. Beneficiile sunt: eficiență dovedită clinic, după numai trei săptămâni căderea părului este redusă. Întărește și oferă rezistență fibrei capilare. Are o toleranță optimă, chiar și de către scalpul sensibil. Are o formulă hipoalergenică, non-grasă, non-lipicioasă, cu uscare rapidă.
        Fetița mea, mi-a șoptit în timp ce scriam, că ei i-ar plăcea de la Farmacia la Preț Mic să fie la reducere pastilele cu aromă de căpșuni junior-angin. Acestea conțin: licheni de piatră, pantotenat de calciu, gluconat de zinc, sucroză, glucoză sirop, acid tartric, aromă de căpșuni și concentrate-măr, coacăze negre, ridichi-. De câte ori o supără gâtul, ia o „pastiluță” din aceasta și îi trece, plus gustul este foarte bun. Să nu uit, chiar își fac efectul imediat! Dar să nu omit tusea sâcâitoare, pe care o mai are din când în când, iar atunci folosim grinTuss pediatric. Acesta este un dispozitiv medical 100% natural, realizat din procese inovatoare de extracție și producție, care permit concentrarea rășinilor, polizaharidelor și flavonoidelor responsabile de acțiunea mucoadezivă și protectoare asupra mucoasei. Mierea prezentă în formulă contribuie la aceste activități și îi conferă siropului un gust plăcut. Conține: miere, pătlagină, complex molecular din rășini, zahăr din trestie de zahăr, apă, uleiuri esențiale de -lămâie, portocal dulce, mirt- aromă naturală de lămâie, gumă arabică, gumă xantan. Cu alte cuvinte: gustul minunat -efectul rapid - țipătul reapare :)))! Poza mai jos inserată este făcută chiar de „prințesa” mea. Și-a exprimat dorința să contribuie la acest articol pe care l-am scris cu mult drag pentru SuperBlog 2020 și sper din tot sufletul „să vă facă cu ochiul” !

xoxo jolly

        




    









Comentarii