Obsesie ? Trădare ? Te vreau înapoi sau doar asa sa îmi bat joc de tine ?



      Înnebunim mai mereu când ne gândim la persoana " iubita " mai ales dacă aceea a existat în trecut , iar în prezent o vedem cum își croiește propriul viitor , dar fără noi în el ... 
      Totuși de ce sa analizam situația asa ??? Oare pentru faptul ca am înțeles într-un final ca tot ceea ce a fost nu mai exista sau pentru ca vrem noi din orgoliu personal sa ne răzbunăm ??? Sa consideram ca este o trădare asupra noastră !!! 
       Înclin  sa cred ca aceste orgolii " prostești " de fapt ne-au adus în acest impas emoțional în care ne aflam ( asta bineînțeles dacă avem gânduri de răzbunare asupra persoanei pentru care de fapt și de drept avem dezvoltata o obsesie bolnava ) ... 
      Daca nu am știut sa ne " gestionam " viata corespunzător după despărțire , de ce sa continuam cu acte neînțelese , asupra celor care O DATA ne-au fost alături și la bine și la rău ??? 
      Când acționăm necugetat cu acte disperate și revoltătoare de ce ne-am aștepta la un răspuns pozitiv " da te vreau înapoi , fără tine nu pot sa fiu eu ! " ???
      Consecințele gesturilor noastre de disperare în recuperarea cuiva de mult pierdut , se întorc ca un bumerang , lovindu-ne mai rău decât ne așteptam !!!
      Vorbele " usturătoare " care le " exclamam " nu ne fac decât un mare RĂU , nu ne ajuta la nimic (decât sa ne împiedice sa ne trăim viata proprie ) ...
       Când tratezi un om care ți-a fost alături și la bine și la rău ( fiind iubiți , prieteni , căsătoriți ) cu dispreț , cu gelozii , cu scenarii " cronice " nu trebuie sa te mai aștepți la un răspuns " pozitiv " din partea lui , ci ar trebuii sa te bucuri dacă încă îți mai răspunde la un simplu " salut " ...
       Amenințările , ultimatumurile pe care le spui crezi ca îți ajuta la ceva , sau nu fac decât sa te îngroape mai tare în " disprețul " din ochii celuilalt ???
       Când stai lângă o persoana / cu o persoana într-o relație ( fie ea de orice fel ) , iar apoi începi cu reproșuri ( ai pistrui , nu îți sta șuvița de par bine , ai ochii strâmbi )  nu dai de înțeles decât ca : ori ai fost pe interes ( dar ai închis ochii ) , ori chiar nu îți pasa , dar poate reușești lângă acea persoana sa te ridici și tu din " morcila " în care probabil te afunzi .
       Pentru ce ai face anumite afirmații și declarații unei persoane , dacă apoi începi sa o denigrezi de câte ori ai ocazia ???
       Trădarea sufleteasca este cea mai grea de suportat , simți cum inima încetează sa mai bată de câte ori oftezi , simți cum pământul îți fuge de sub picioare , simți cum cazi în neant și nu mai atingi " fundul " ...... 
       Dupa ce ai " distrus psihic " pe cineva de ce sa ii mai faci rău spunându-i ca o dorești iar ? Ca vrei ca totul sa fie cum era !!!  Pentru ce ai face asta ? Nu este suficient ca ai " nimicit-o " O DATA , vrei bis , bis și iar bis ?
       Oamenii cu aceasta " nestăpânire " de sine , nu au ce sa mai caute în viata persoanei " batjocorite " chiar de ei înșiși !!!


      xoxo Jolly

Comentarii