Hmmmmm...... Sex and the City or What ???



 Discutii , discutii, discutii .... unde se ajunge ??? :) 

 Ne intalnim toate stam la masa si guess what incepe taraboiul :D ........ tu ce faci , ea ce face noi toate ce facem ??? Daca stam bine si analizam situatia nu ne-am vorbit de 5 minute de cand am vorbit la telefon sau mai bine zis cu tehnologia si internetul activ peste tot , pe whatsapp :D .
 Orice povestioara o spunem fiecare in parte , este interesanta si incep parerile , sfaturile orele zboara , dar finalul este mult prea departe .........
 Oare toate bisericutele astea formate in pub-uri , restaurente sau cafenele duc la un sfarsit??? Te saturi la un moment dat sa tot cauti raspunsuri , solutii si explicatii inclusiv sfaturi ???
 Ne aflam ca intr-un furnicar , insa , totusi furnicutele au o activitate , cara , tarasc isi alearga minusculele picioruse pentru un scop ............ pe cand noi ???
 Un moment haios il ofera prietenii , iubitii sau sotii nostrii cand incep sa ne intrebe "mai dar ce Doamne iarta-ma , mai aveti de discutat pe whatsapp cand doar ce ai inchis tel cu ele ??? " ............ ma amuza foarte tare nu de alta dar este serios maxim cand iti spune asta !!! 
  Concluzia , ca femeie nu te saturi NICIODATA de vorbit .............. mereu exista "subiecte" .




xoxo Jolly 

Comentarii