Inger Trist



Traim , respiram , unii ne ridicam mai sus decat altii , suntem competitivi si ne zbatem sa izbutim intre noroaiele, bolovanii , vietii. 
Ingerii ne ocrotesc, dar pana cand ?? Suntem multi care facem greseli cu gandul "este cineva sus" , nimic de zis EXISTA , dar s-au intrebat daca SUPORTA prostiile , miseliile , neobrazarile care le fac unii??? Credinta nu ti-o arati ducandu-te mereu la Biserica si cum ai parasit portile Ei, incepi sa tai capete, sa calci pe cadavre . Totul tine de ceea ce faci zilnic de cand te trezesti si dai ochii de primele raze ale zorilor si pana ii inchizi noaptea sub clar de luna !!! 
Trebuie sa invatam sa traim clipa, insa , cu frica lui Dumnezeu si cu limita!!! Nimeni nu spune sa ne calugarim , dar nici sa facem ravagii!
Viata este ca o scara te urca si te coboara , azi esti vesel si voios , maine negru si morocanos !!!
Ma intristeaza faptul ca suntem prefacuti, fatarnici , ne ascundem dupa degete , vorbim in fata frumos si pe la spate ne injunghiam !!! 
In viata mea exista "n" persoane care imi doresc raul la propriu, efectiv ma considera "cuiul lui Pepelea". Chiar daca stau cuminte si nu zic , nu comentez , nu fac nimic tot mi se vrea raul!!! Sunt o persoana cu frica lui Dumnezeu , nu sunt atat de credincioasa incat sa ma tarai in genunchi pe la toate Bisericile , insa am credinta in suflet si mereu am fost ocrotita , iar ingerul meu pazitor esti Bunicul meu , care s-a stins din viata si a fost cea mai trista intamplare . Sufletul meu a fost sfasiat si nu am putut sa lupt cu mine pentru a ma ridica !!! Am cazut in nenumarate depresii , care din fericire putin cunosc , dar acum cunoasteti si voi !!! Fara acest om jumatate din sufletul meu a murit si cealalta traieste datorita lui ca este ingerul meu!!! Regret orice zi in care ma trezesc si nu il aud , insa nu regret ca traiesc pentru ca imediat dupa ce a plecat dintre noi,  Dumnezeu mi-a trimis o fetita care reuseste sa imi aduca zambetul pe buzele mele!!! 
Dar drepesiile nu trec , se accentueaza, ma macina, nu am curajul sa spun nimanui de ceea ce simt eu acum !!! M-am inchis in mine si nu am pofta de viata asa cum eram !!! 
Psihologii imi cauta iesirea , revenirea mea , insa nu vreau sa lupt cu nimic !!! Am inceput sa ma ascund si de mine insami , ma mint si ma amagesc in fiecare zi !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nu scriu aceste randuri pentru ca sunt o lasa si vreau sa inchei capitolul cu viata mea, scriu aceste randuri pentru a ma descarca sufleteste si pentru a ma elibera !!! 


xoxo Jolly 



Comentarii

jonelip a spus…
As vrea doar sa te imbratisez.
Si maine va fi o noua zi, o noua sansa.